Qui som


Signatura 21 naix l’any 2004 fruit de l’unió de dos professionals del mon forestals. Dos professionals que uneixen els seus coneixements de la natura i les tecnologies geospacials per a poder fer front a una gran diversitat de projectes relacionats amb la natura i el territori. Al 2013 es Crea Signatura 21 Coop. V. intentant tindre una visió global del nostre planeta del local al global. Amb La cooperativa naix la Tenda el Cabasset un lloc per comprar productes ecològics i de proximitat, que pretén també ser també un punt de trobada mitjançant les seues instal·lacions (tenda, aules, despatx).

A Signatura 21 pensem que l’esser humà pot plasmar sobre objectes, paper o qualsevol material, tot allò que la seua ment és capaç d’imaginar. Invents que poden ser veritablement complexos. No obstant l’ésser humà depèn de la terra, dels seus recursos naturals per a plasmar el fruït dels seus pensaments. Conservar el nostre medi ambient significa garantir que la imaginació de l’ésser humà no tindrà límits, que el progrés no pararà.

Huí en dia es sap que el progrés mal entès pot acabar amb el món que coneixem, pot destruir els nostres paisatges, les nostres aigües i mars i els nostres camps.

El progrés és una màquina imparable, però també una màquina que ben governada no extingirà la natura si no que es servirà d’ella.

És per això que tenir cura del nostre entorn, de la seua gestió i manteniment, és tan important en la nostra societat. Cada dia aquest camp va avançant fins ocupar el seu lloc com a part de l’engranatge que mou la inventiva humana.

El membres de signatura 21 som:

 

Pau Aragó Galindo

Engineyer de Forests. Especialista en tecnologies geoespacial o geomàtica. És l’encarregat entre d’altres coses dels projectes de GIS, de la formació y la investigació relacionada amb aquesta temàtica. + info

Elena Castro Garcia

Enginyera Técnic Agrícola, encarregada de la tenda El Cabasset. Elena aporta la seua experiència en la venda al detall de productes agrícoles ecològics.

Sandra Castro Garcia

Enginyera de Forests, gran coneixedora de l’entorn natural i de les plantes que en ell viuen. Es la fundadora de Signatura 21 encara que ja no esta al capdavant i la seua vida professional va per altres menesters, el seu esperit roman a l’empresa.